Inschrijven

Zoekt u een peuterspeelzaal voor uw kind? Wordt uw kind binnenkort 4 jaar en gaat hij of zij naar de basisschool? Gaat u verhuizen? Bent u nieuwsgierig naar ons montessorionderwijs? Neemt u dan contact op met de directie voor het maken van een afspraak voor een informatiegesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over ons montessorionderwijs en geven wij u een rondleiding door de school. Tijdens dit gesprek zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Wanneer u na dit gesprek besluit tot inschrijving zal de directie met u een inschrijfgesprek inplannen. Samen met u vullen wij het inschrijfformulier in. Hiervoor heeft u het BSN-nummer van uw kind en het polisnummer van de zorgverzekeraar nodig.


Voor inschrijven voor de peutergroep hebben wij ook een IBAN-nummer nodig van uw bank, waarop de automatische incasso gaat plaatsvinden.
Een diploma van uw hoogst genoten opleiding is nodig voor de juiste financiering voor uw kind.

Wanneer ouders interesse hebben in onze Montessorischool kunnen ze contact opnemen voor een informatiegesprek. Hierna kunnen ouders schriftelijk aangeven dat ze hun zoon of dochter willen inschrijven op onze basisschool. Wij zullen dan onderzoeken of we over kunnen gaan tot een plaatsing. We streven naar een maximale groepsgrootte van 28 leerlingen per groep. 

Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT